Tip os
Tema om Maden i Midtjylland

Maden i det midtjyske er omdrejningspunktet i en ny artikelserie fra Midtjyllands Avis. Vi taler med lokale producenter af fødevarer, vi taler med restauranter og vi møder mennesker med en særlig interesse for mad.



Midtjylland først med det grønne

På et tidspunkt, hvor der blev himlet med øjnene, satte midtjyske frontløbere økologi på dagsordenen i Danmark

Hanen galer stadig - de store madentusiaster i Voel

Virksomheden med administration i Voel er én af de helt store pionerer indenfor økologisk kødproduktion i Danmark

Whisky-gruppe har samlet 300.000 kr. ind

Sall Whisky Distillery er i mål i indsamlingskampagne

Bisoner bliver til velfærdsbøffer efter frit liv på prærien

Bisonkød er en delikatesse og kan ifølge bisonavler Flemming Sanggaard fra Them spises med ualmindeligt god samvittighed, da de store dyr lever hele deres liv i frihed og også dør på marken

Det eksklusive pølsemageri

Han har fået de stolte slagtertraditioner ind med modermælken, og nu udnytter Brian Flink Pedersen de mange års erfaring og ekspertise på en lille og eksklusiv produktion på sin landejendom ved Grauballe

Bryggeri nummer to er på vej i Thorning

Henrik Andersen er til daglig meteorolog. Og når han har fri, så brygger han øl hjemme i sit nanobryggeri

En god rejse rundt til Midtjyllands bryghuse

Hvor står de midtjyske bryghuse? To kendere af øl og en øl-skribent har smagt på nogle af de bedste

Øl-kender er begejstret for midtjyske bryggerier

Carsten Berthelsen kender ikke dem alle, men de midtjyske øl, som han har smagt, bliver han i godt humør af

Whisky-drømmen blev født i en skurvogn

På en regnvejrsdag kom to arkæologer til at snakke om deres fælles passion for whisky