Tip os
Sangeren James Sampson skal spille den strenge sergent Emil Foley i musicalen »An Officer and a Gentleman« i Silkeborg til oktober.
Foto: Polfoto

James Sampson som sergent i Silkeborg

Billetsalget til efterårets opsætning af musicalen »An Officer and a Gentleman« begynder onsdag
19. januar 2016, 18.00

SILKEBORG Den første, store rolle til efterårets Europa-premiere på musicalen »Officer an a Gentleman« er nu blevet besat.

Det er den gennemgående birolle som den strenge sergent Emil Foley, som sangeren James Sampson har sagt ja til at spille i Silkeborg.

- Der findes i virkelighed ikke så mange herhjemme, som kan spille den rolle, så heldigvis var James Sampson interesseret i rollen og havde tid til at være med her i Silkeborg. Det er vi utroligt glade for, siger musicalproducer Niels Kaas.

James Sampson blev »verdenkendt« i Danmark, da han vandt tv-talentshowet »Stjerne for en aften« i 2001. Siden har han udgivet musik i eget navn, og senest har han været deltager i Vild med Dans.

Og så er James Sampson også i forvejen kendt på musicalscenen herhjemme, da han netop har været med i opsætningen af »Dirty Dancing« i Tivoli.

Musical Silkeborg håber, at de to hovedroller som Zack og Paula, der i filmen fra 1982 blev spillet af Richard Gere og Debra Winger, bliver besat om kort tid. Onsdag rykker musical-holdet fra Silkeborg til København, hvor der er inviteret til audition.

Det er en af landets absolut førende musical-instruktører, Daniel Bohr, som står i spidsen for opsætningen i Silkeborg.

- Der er ingen tvivl om, at vi med Daniel Bohr har et rigtigt godt kort på hånden, når vi skal besætte hovedrollerne til musicalen, siger Niels Kaas.

Billetsalget til »An Officer and a Gentleman« begynder onsdag kl. 12.

I den kommende weekend er der audition i Silkeborg til de øvrige roller i musicalen. Her skal de større biroller som Zacks kammerat, Sid, Paulas veninde, Lynette, Zacks far, Byron, og Paulas mor, Esther, blandt andet besættes.

»And Officer and a Gentleman« har premiere i Silkeborg 22. oktober.

Musicalen er kun opført én gang tidligere. Det var i Sydney i Australien i 2012.


Ordet er dit