Omkring 100 unge mennesker smagte på 3 retter ved "Smagens Time" på Café Ewald.
Foto: Jens Anker Tvedebrink.


GALLERI: Smagens Time

15. november 2011, 22.11

SILKEBORG: Ost til dessert?

Konrad Lauritzen kigger længe ned på tallerknen, hvor der er lavet en kunstfærdig anretning af goudaoste, høost, kvæde, saltmandler og rugbrødschips.

Faktisk er Konrads livret farmors pandekager. Men nu har hans forældre altså tilmeldt ham Smagens Time på Cafe Evald i Silkeborg, og han har lovet at smage på det hele.

På dette tidspunkt har den 10-årige Konrad Lauritzen sammen med 44 andre børn allerede spist sig igennem en sand gourmetmiddag. Først  blåmuslingesuppe med blomkål og som hovedret kåldolmer med kalveskank og rodfrugter og sauce espagnole.

- Ja, man behøvede altså ikke at spise det hele, forklarer 9-årige Jacob Estrup, som deler bord med Konrad.

Drengene har ganske vist lovet at smage. Men det betyder ikke, at man har lovet at spise op.


Ordet er dit